Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Το κατά Παπακαλιάτη ευαγγέλιο

Μιλώντας για youhou, αν και φαντάζομαι πως οι περισσότεροι δεν παρακολουθείτε τηλεόραση (ή τουλάχιστον με υπεροπτικό ύφος χιλίων καρδιναλίων δηλώνετε πως δε βλέπετε καθόλου, αλλά το star και ΟΛΑ10 τα ξεσκίζετε) τις τελευταίες μέρες τυχαίνει να έχω προλάβει το 4 του Παπακαλουάζ. Το έχουν βάλει στην επανάληψη, όσο τo τρελλό αγόρι ετοιμάζει πυρετωδώς τα καινούρια επεισόδια. Τεσπά, το θέμα είναι δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω με αυτά που βλέπω, να πετάξω κάνα βαρύ αντικείμενο προς την οθόνη ή απλά να την κλείσω τη ρημάδα. Είναι tragicohilarious αυτά που προβάλλει, δηλαδή η αντίληψη του για την ελληνική κοινωνία. Αυτό το παιδί, ή παίρνει magic mushrooms και είναι διαρκώς στον πλανήτη happy ή για κάποιο ανεξήγητο λόγο θεωρεί πως ζει (και ζούμε κι εμείς οι τηλεθεατές) στο Los Angeles. Για εσάς, λοιπόν που "απέχετε" (το βάζω σε εισαγωγικά, γιατί ορισμένοι ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΘΕΤΕ) από το show, έχω να σας προτείνω ένα blog που άρχισα να παρακολουθώ πρόσφατα, ένεκα follower στο twitter: http://theintvduals.com/category/cannibalive-blogging/
Αξίζει και μόνο για πιάσετε τον εαυτό σας να σκάει ένα χαμογελάκι, όταν όλα μέσα στη μέρα πάνε στραβά κι ανάποδα.
Εγώ, πάντως, τα της εν λόγω σειράς τα έχω πληροφορηθεί μέσα από αυτό το site, καθότι τη μέρα και ώρα προβολής της είμαι στο yoga session. Τα διάβαζα, λοιπόν, τα μπινελίκια που του ρίχνανε κι έλεγα, δεν μπορεί ρε γαμώτο να είναι τόσο χάλι, αφού υ-π-ο-τ-ί-θ-ε-τ-α-ι έχει μεγάλη θεαματικότητα. Να που έφτασε ο καιρός να δω τις επαναλήψεις για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι το μέγεθος της μαλακίας του ατόμου. Sorry, μεγάλε, αλλά αν είναι ο μέσος έλληνας να είναι σαν τους 4 πρωταγωνιστές, έχουμε θέμα. Εκτός κι αν εμείς οι γυναίκες τόσο καιρό αδυνατούμε να συλλάβουμε το εύρος της μαλακίας που δέρνει τους άνδρες και εθελοτυφλούμε. Κορίτσια, αν λοιπόν, το ανδρικό φύλο σκέφτεται και φέρεται έτσι, σας έχω κακά μαντάτα. Ετοιμαστείτε για τον πούλο τον μακρύτερο, έως και η θεογκόμενα Μακρυπούλια τον πήρε κανονικότατα.
Άσε, που αν τον βλέπουν κι ορισμένοι παίζει να παίρνουν και ιδέες, γιατί ως γνωστόν πολλάκις η ζωή μιμείται την τέχνη. Εντάξει, δε διαφωνώ πως ο μέσος τριαντάρης Έλλην είναι κατ'εξοχήν μαμάκιας. Το έχω διατυπώσει εδώ άπειρες φορές (μου έχουν δοθεί δεκάδες αφορμές εκ του σύνεγγυς περιβάλλοντος). Αλλά πανέμορφος, ζάμπλουτος, με αμαξάρα, με σπουδές, με όμορφη γυναίκα (ήδη παντρεμένος στα early thirties, ενίοτε και με 2 κουτσούβελα), μεγαλοστέλεχος ή ιδιοκτήτης κυριλέ εστιατορίου, μέσα στην κόκα, να μένει σε σπίτι βγαλμένο από το περιοδικό ΟΙΚΙΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, με τη δυνατότητα να πηγαινοέρχεται συνέχεια Αθήνα - Νέα Υόρκη λές και είναι το Λουτράκι, με πανέμορφη μάνα, με πατέρα βιομήχανο, μπλεγμένο στα πλοκάμια της μαφίας, που έχει ακόμα πιο όμορφη ερωμένη, εεεεεε πάει πολύ. Κόψε τουλάχιστον την ερωμένη. Ή την κόκα. Το έχεις ξεφτιλίσει στην υπερβολή! Γιατί αν υποψιαστώ πως τελικά η αλήθεια είναι όντως όπως την παρουσιάζει ο πολυτάλαντος Christopher, πάει... τη βάψαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου